Afslanken via App

0
362

Stellendam, 12 januari 2011 – De klant heeft altijd centraal gestaan bij Drogisterij.net maar vanaf nu wordt de service nog verder uitgebreid. Klanten die bij Drogisterij.net een afslankproduct kopen worden via de mobiele telefoon begeleid om het doel te behalen. Slankcoach, een zogeheten App, kun je op je mobiele telefoon zetten. Dit programma zorgt dagelijks voor begeleiding tijdens het afslanken

Coaching
Het is bewezen dat je alleen effectief kunt afslanken als je daarin begeleid wordt. Zo is onder andere Weight Watchers groot geworden. Iedere week op de weegschaal en de uitkomst delen met anderen geeft een gevoel om niet teleur te stellen tegenover de groep. De werking van Slankcoach is eigenlijk niet anders. Iedere dag moet de deelnemer zijn of haar gewicht doorgeven via de mobiele telefoon. Dat zorgt ervoor dat de deelnemer dagelijks bezig is met het gewicht. Via een grafiek is de gewichtsafname te zien. Iedere dag ontvangt de deelnemer een motiverend bericht. Het zijn praktische tips die zorgen dat je gezonder gaat leven en op gewicht blijft.

Wedstrijd
Extra leuk is het om de uitkomsten van de eigen gewichtverlies te vergelijken met andere deelnemers. Dit werkt zeer stimulerend! Want dat is de 2e motivatie van Slankcoach, het wedstrijdelement. Via een gekleurde lijn in de grafiek zijn de uitkomsten op verschillende manieren te vergelijken met anderen. Dus vrouwen, dikke mannen of kleine mensen kunnen zich onderling goed vergelijken. Dat geeft een eerlijk beeld en het geeft meer inzicht in de eigen prestaties.

Bewezen resultaat
Eerdere onderzoeken tonen aan dat volharding de beste manier om het gewenste bericht te bereiken. Een eerdere afslankprogramma dat Drogisterij.net destijds had was het SMS Dieet. Hiermee werd ook begeleiding gegeven. Destijds vielen de deelnemers gemiddeld 4,5 kilo af in 6 weken. Maar omdat er kosten aan het SMS Dieet waren verbonden haakten veel deelnemers voortijdig af. Daarom heeft Drogisterij.net de Slankcoach ontwikkeld samen een ICT bedrijf.

Over Drogisterij.net
Drogisterij.net is marktleider op internet als het gaat om verkoop van afslankproducten. Iedere keer is er vooral in het begin van het nieuwe jaar een piek in de omzet te bemerken. Maar Drogisterij.net heeft de klant hoog in het vaandel. Als de klant tevreden is over het product dan komt men terug voor een herhaalaankoop is de gedachte. Daarom biedt Drogisterij.net deze dienst van Slankcoach geheel gratis aan de klanten aan.

Slankcoach
Ook mensen die geen klant zijn kunnen trouwens gebruik maken van de App Slankcoach. Deelname is ook voor hen gratis. Aanmelden gaat eenvoudig via www.slankcoach.nl Succes verzekerd!
Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here