Alles benodigd voor een gezonde levensstijl nu on-line.

0
387

MyDailyLifestyle: Gezond eten, gezond bewegen, geen dieet, geen gesloof. Alles benodigd voor een gezonde levensstijl nu on-line, inclusief persoonlijke begeleiding.

Utrecht, 19 september 2007 – MyDailyLifestyle (www.mydailylifestyle.nl) introduceert een nieuwe persoonlijke internet dienst om mensen te helpen fitter te worden, af te vallen en zo te blijven. Hiermee wordt het een stuk gemakkelijker voor mensen om aan de slag te gaan: via internet thuis op ieder gewenst tijdstip. De service biedt video’s, hulpmiddelen, foto’s en persoonlijke grafieken om te laten zien hoe kleine dagelijkse veranderingen in de levensstijl een groot verschil kunnen maken.

MyDailyLifestyle biedt professionele coaching en ondersteuning toegesneden op iedere gebruiker, zonder gedoe van afspraken en zonder ergens heen te moeten op een bepaalde tijd. De deelnemers leren over voeding, verstandig bewegen en volhouden. Maar hoeven het niet alleen te doen. Men houdt contact met een persoonlijke coach, die vorderingen bijhoudt en waar nodig ondersteunt.

De service is in Nederland ontwikkeld door een team van diëtisten, sporttrainers en IT-specialisten. Gezamelijk leveren zij een effectief levensstijl programma van hoge kwaliteit, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

MyDailyLifestyle is niet een nieuw dieet. “In ons programma gaat het om bewegen en gezonde voeding onder persoonlijke begeleiding,” zegt Angela Champness, directeur van MyDailyLifestyle. “Mensen die alleen een dieet volgen hebben de neiging om te jojo-en. Een dieet is tijdelijk. Ons doel is om bewegen en gezonde voeding in te bouwen in het dagelijks leven, zodat het doel wordt bereikt èn vastgehouden.”

“Ongemerkt heb ik mijn leven veranderd,” zegt deelnemer Marianne Jansen. “Ik beweeg meer en ik eet bewuster. Ik vond de persoonlijke coaching heel motiverend en de informatie waardevol – mijn omgeving was ook enthousiast. Dat het via internet gaat, komt mij heel goed uit – je hoeft niet telkens ergens te zijn en je mist nooit een week.”

Op de website www.MyDailyLifestyle.nl zijn drie soorten activiteiten te vinden:
1) Vrij toegankelijk: tips en handvaten, tests, foto’s en video’s.
2) Gratis lidmaatschap (met wachtwoord beveiligd) voor persoonlijke grafieken, waarmee vorderingen kunnen worden bijgehouden.
3) Een geheel persoonlijk programma, waarbij men on-line wordt begeleid door een professionele diëtiste en/of een sporttrainer.

De kracht van de programma’s zit in de persoonlijke begeleiding. Iedere deelnemer heeft een eigen persoonlijke coach met wie wordt samengewerkt om doelen te stellen en te bereiken. Dit gebeurt met behulp van praktische on-line hulpmiddelen, waardoor zowel de deelnemer als de coach de voortgang kunnen volgen.

Op dit moment zijn er twee persoonlijke programma’s beschikbaar: “Actief aan de slag” en “Stok achter de deur”. Zoals de naam al suggereert, “Stok achter de deur” heeft meer persoonlijke begeleiding. De programma’s duren elk zes maanden, drie maanden intensief, en drie maanden ondersteunend. De programma’s zijn ook beschikbaar voor bedrijven. Ga naar www.mydailylifestyle.nl en klik op “Programma’s” voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here